fbpx
Portofoliu

PORTOFOLIU CLIENTI

Lista clientilor Elarom Clean reprezinta cartea noastra de vizita.
In cei peste 7 ani de cand activam in domeniu, am reusit sa cream colaborari atat cu persoane fizice, cat si cu beneficiari persoane juridice.
Portofoliul de clienti Elarom Clean este unul diversificat, avand in vedere ca ne adresam cu o gama larga de servicii de curatenie profesionala, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Obiectivul nostru este de a multumi pe deplin beneficiarii, pentru a-i transforma in clienti fideli, carora sa le putem oferi cat mai mult timp servicii de calitate, prestate de catre personal calificat, cu utilaje de ultima generatie, din punct de vedere a functionalitatii si a performantei.
In cazul beneficiarilor persoane fizice, avantajul de a apela la o firma de curatenie profesionala este timpul de executie, garantia ca va vor fi protejate bunurile din casa (obieste sanitare, etc), prin folosirea adecvata a produselor de curatenie.
In cazul persoanelor juridice, de asemenea, timpul de executie este foarte important, deoarece se scurteaza foarte mult perioada de intrerupere sau de incetinire a activitatii de baza.
Lista de mai jos contine doar cateva exemple, o enumerare completa a clientilor ar fi substantial mai lunga. Datorita obligatiilor contractuale de a pastra secretul profesional nu putem publica lista clientilor care nu si-au exprimat acordul referitor la publicarea pe site.

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

Fim Spring Residence Paulesti

PORTOFOLIU HALE INDUSTRIALE

WETTERBEST SA
NIMET SRL
ROMCAP CONDENSATORI SRL
CHRYSO ROMANIA SRL
HALA PRIMARIA COMUNA STARCHIOJD
IRON MOUNTAIN SRL
ROMSTAL IMEX SRL

PORTOFOLIU CURATENIE BIROURI

CHRYSO ROMANIA SRL
LUBBERS ROMANIA SRL
VALROM INDUSTRIE SRL
SMYK ALL FOR KIDS
ATLAS COPCO RENTAL EUROPE NV
NUINTEK EUROPO SRL
ANTENA 1 PLOIESTI
HARCSO INFRASTRUCTURE
MAGAZIA LUI COSTICA
WORLDCLASS
FARMACIILE DONA
AMBASADOR PLAY
AMBASADOR EVENTS
PIK ELEGANCE
DAVINCI EVENTS
HOTEL NORD PLOIESTI
MACROMEX
CLINICA SWISSDENT
IRON MOUNTAIN SRL
ALTEX PLOIESTI
SALA FITNESS TONIC GIMM
CARTIER REZIDENTIAL MAGNOLIA PAULESTI
CLUB SPORTIV PETROLUL PLOIESTI
REPREZENTANTA SAMSUNG
ALIOR BANK SA