fbpx
deszapezire

Deszapezire

DESZAPEZIRE – cu utilaje sau manuala
Elarom Clean ofera servicii prompte de deszapezire in Ploiesti pentru firme, persoane fizice si asociatii de locatari (blocuri). 
Interventia se poate realiza cu utilaje de deszapezire sau deszapezire manuala, in stil clasic, cu lopetile. 
Serviciile de deszapezire se pot face doar prin depozitarea cantitatii de zapada adunate in locul indicat de beneficiar.
Pentru o reactie adecvata si efecte rapide, va recomandam sa fim contactati imediat ce Institutul National de Meteorologie anunta caderi masive de zapada, sau cand sunt avertizari meteo, pentru a preveni suprasolicitarile si pentru a garanta eficienta in interventie.
Deservim atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, pe baza unui contract si a unei facturi, indiferent de gradul de dificultate, noi venim in sprijinul Dumneavoastra cu profesionalism.
DESZAPEZIRE CU UTILAJE
Serviciile de deszapezire mecanizata se executa cu freze de zapada pentru curatarea depunerilor de zapada din parcari mici, de pe aleile de acces auto, de pe rampele de incarcare – descarcare (portile de acces ale camioanelor) ale depozitelor, calea de acces in spatiul comercial / birou / institutie, curtea casei, calea de acces in garaj, acoperisul casei, parcare hotel, benzinarie, parcare din fata blocului, drumul spre bloc, aleea spre magazin etc, locuri unde deszapezirea manuala este mai putin eficienta. Pentru deszapezirea mecanizata folosim freze de zapada profesionale, pe benzina, cu urmatoarele date tehnice:
– Capacitate de indepartare a zapezii: 1500 mp / ora
– Latime degajare zapada: 56 cm
– Inaltimea maxima a stratului de zapada ce poate fi inlaturata: 51 cm
– Distanta maxima de aruncare a zapezii: 8-10 m

DESZAPEZIRE MANUALA

Serviciile de deszapezire manuala se realizeaza prin muncitori calificati si constau in curatarea zapezii de pe alei, trotuare, deszapezirea intrarilor in cladiri, deszapezirea cailor de acces pietonale, deszapezirea locurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszapezire este greu sau imposibil, spargerea ghetii de pe portiunile inghetate ale aleilor, parcarilor, intrarilor, acolo unde deszapezirea mecanica nu este eficienta.
 
PREVENIRE
Elarom Clean ofera si servicii de prevenire in depunerea zapezii prin folosirea de materiale antiderapante si degivrante. Prevenirea depunerilor de zapada se face prin imprastiere de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, sau alte materiale degivrante sau antiderapante,iar pretul materialelor degivrante sau antiderapante se achita separat de tariful serviciilor de deszapezire.
 
DE CE SA ALEGI ELAROM CLEAN?
1. Avem echipamente si utilaje profesionale
2. Avem o echipa antrenata, mobila, dedicata exclusiv serviciilor de deszapezire
3. Avem solutii (materiale) antiderapante profesionale la preturi foarte mici.
 
TARIFE DESZAPEZIRE
– Deszapezire manuala: 100 lei/ora, o persoana minim 3 ore
– Deszapezire mecanizata: 250 lei/ora , minim 3 ore (pretul include transport si combustibil)
– Combatere polei si a gheata cu materiale antiderapante si degivrante ecologice 50 lei/ora + contravaloarea materialului antiderapant.
Preturile nu contin TVA.

PROGRAMARI SI DETALII

Suna acum la 0745.997.611 sau mail office@elaromclean.ro